بررسی امکان سنجش غلظت ساکاروز در نیشکر شریدر شده با استفاده از روش طیف‌سنجی دی-الکتریک

علی فرحمندی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ مارال عجمیان؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 فروردین 1403

https://doi.org/10.22092/amsr.2024.364936.1477

چکیده
  نیشکر یک محصول کلیدی در تولید شکر کشور می‌باشد که قطب تولید آن در استان خوزستان است. پس از برداشت نیشکر از مزرعه و ورود آن به کارخانه، نیشکر با استفاده از دستگاه شریدر خرد و الیافی می‌شود. در این مطالعه، روش طیف‌سنجی دی‌الکتریک در بازه بسامد 100-0 مگاهرتز با استفاده از یک حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای با قابلیت تراکم نمونه برای سنجش ...  بیشتر